Simplu , direct din cloud

Imagine mobilă pe bază de imagini stereo & panorama

Soluția noastră de sistem infra3D cuprinde sistemul de capturare de imagini mobilă, componentele software de procesare și un serviciu cloud, care facilitează evaluarea flexibilă a datelor distribuite și utilizarea prin intermediul serviciului infra3D.

Sistemul de capturare

Sistemul nostru mobil de colectare special dezvoltat poate fi utilizat pe diferite platforme de transport și este, prin urmare, foarte flexibil. Imaginile inițiale sunt captate cu tot cu datele lor de navigare aplicabile. Ele sunt prelucrate în pregătire pentru secvențele de imagini mono 3D.

Beneficiu special: deoarece colectarea datelor se efectuează prin măsurarea vehiculelor care se deplasează în trafic, siguranța ocupațională pentru cei implicați este extrem de ridicată în comparație cu colectarea obișnuită a datelor pe teren. De asemenea, nu apar obstacole de trafic. Sistemul de colectare infra3D asigură cea mai înaltă siguranță și eficiență.

Procesarea componentelor software

Componentele software de procesare transformă imaginile inițiale și datele de navigație captate de dispozitive mobile în secvențe de imagine 3D monografice georeferențiate. Baza de date a imaginilor infra3D, produsă în acest fel, oferă o imagine digitală a coridorului de infrastructură înregistrat. Imaginea digitală detaliată facilitează măsurătorile virtuale și măsurătorile unice precise.

Serviciul cloud

Serviciul cloud oferă o flexibilitate maximă. Baza de date cu imagini 3D găzduită în cloud este disponibilă în orice moment pentru diferiți clienți și interfețe și facilitează utilizarea flexibilă . Astfel, acesta poate fi accesat direct de la birou sau când vă aflați afară.

Curios? Vrei să colaborăm? Contacteaza-ne!

+41 56 552 05 70

info@inovitas.ch

Studii de caz
Cantonul din Aargau își aduce întreaga rețea de drumuri din canton pe ecran
infra3DCity pentru orașul Berlin
Planuri precise de planificare și planificare pentru Basler & Hofmann AG