Faceți ceva unic

Noi suntem iNovitas

Suntem un furnizor de servicii foarte specializat în sectorul infrastructurii rutiere și feroviare. Produsul nostru, serviciul unic infra3D, vă oferă o bază de date inteligentă și de înaltă rezoluție 3D, care vă permite să vă deserviți infrastructura și să efectuați lucrări de proiectare a clădirilor. Serviciul infra3D simplifică întreținerea infrastructurii, gestionarea, planificarea și execuția. Serviciul infra3D este disponibil în diferite configurații specifice sectorului pentru a satisface cele mai înalte cerințe.

Cine suntem noi

iNovitas AG a fost constituită în Muttenz (Elveția) în ianuarie 2011 ca o companie spin-off a Institutului de Inginerie Geomatică a Universității de Științe Aplicate și Arte din nord-vestul Elveției. Această cooperare a permis transferul de know-how între părți și rămâne important în viitor pentru puterea inovatoare a lui iNovitas.

Compania noastră este unică în toate privințele. Dezvoltăm o soluție unică a sistemului, care cuprinde sistemul de colectare a datelor mobile, componentele software de prelucrare a datelor și un serviciu de cloud. Așadar, vă putem furniza un serviciu infra3D individual, care vă aduce infrastructura - cu precizie, cu trei dimensiuni și rezoluție înaltă - în locul de muncă. Serviciul infra3D este o aplicație specifică clientului care satisface cerințele individuale și realizează o precizie unică cu datele colectate.

Faceți clic aici pentru mai multe videoclipuri iNovitas.

Ceea ce prețuim

Echipa noastră extrem de inovatoare dezvoltă continuu soluția noastră de sistem pentru a extinde domeniul de aplicare al sistemului nostru de colectare și pentru a introduce serviciul infra3D în sectoare noi.

Câștigători ai Premiului Economic Elvețian 2015 (Swiss Economic Award 2015)

La 5 iunie 2015, în cadrul Forumului economic elvețian de la Interlaken, a avut loc ceremonia de decernare a premiilor economice economice elvețiene 2015. Acesta este cel mai prestigios premiu pentru tineri antreprenori în Elveția. INovitas AG, cu serviciile sale infra3D, a fost încoronat ca câștigător al Premiului Economic Elvețian 2015 în categoria de servicii.

Acest premiu confirmă performanțele remarcabile ale afacerii noastre oferind clienților noștri soluții inovatoare și eficiente.

EY Antreprenor al anului 2016 - Finalist

Managementul nostru a fost numit finalist al "EY Entrepreneur of the Year 2016 - Elveția". Aceasta este una dintre cele mai mari și mai prestigioase premii din lume pentru antreprenori.

După ce a câștigat premiul "SEF Award 2015", această realizare este o confirmare suplimentară a muncii noastre pasionale, neobosite și competente pe care o facem de la început. Aceasta ne oferă motivație suplimentară pentru a satisface întotdeauna cerințele clienților noștri și pentru a le oferi soluții eficiente și inovatoare.

 

Premiul de export 2017 - Finalist

Elveția Global Enterprise (S-GE), agenția federală de promovare a exporturilor, acordă în fiecare an un IMM cu o strategie de extindere internațională convingătoare. Juriul independent al reprezentanților de afaceri, știință și mass-media a selectat iNovitas AG ca fiind unul dintre cei trei finaliști din toate aplicațiile.

Acest succes este o confirmare suplimentară a muncii pasionale, neobosite și competente pe care o facem de la început. Aceasta ne dă un impuls suplimentar pentru a satisface întotdeauna cerințele clienților noștri și pentru a le inspira în continuare cu soluții eficiente și inovatoare.

Informații suplimentare pot fi găsite aici.

Curios? Vrei să colaborăm? Contacteaza-ne!

+41 56 552 05 70

info@inovitas.ch

Studii de caz
Cantonul din Aargau își aduce întreaga rețea de drumuri din canton pe ecran
infra3DCity pentru orașul Berlin
Planuri precise de planificare și planificare pentru Basler & Hofmann AG