Fuziune reușită

Glarus Nord realizează o fuziune reușită mulțumită infra3DLocal

Autoritatea locală din Glarus Nord, care include opt localități, se confruntă cu o mare provocare în ceea ce privește gestionarea optimă a infrastructurii sale extinse. Pentru o gestionare eficientă, autoritatea locală și-a stabilit obiectivul de a crea o bancă de date stradală inteligentă și simplă care să descrie cu precizie întreaga suprafață a municipiului în detaliu. Cu ajutorul serviciului infra3D acest lucru poate fi realizat într-un mod rentabil.

Provocarea

Autoritatea locală din Glarus Nord a fuzionat în 2013 și cuprinde cele opt localități Mühlehorn, Obstalden, Filzbach, Mollis, Näfels Oberurnen, Niederurnen și Bilten. Autoritatea locală se confruntă cu mare o provocare în gestionarea eficientă a infrastructurii extinse.

Glarus North și-a stabilit obiectivul de a crea o bancă de date stradală centrală și inteligentă, care să descrie cuprinzător și precis întreaga zonă a localității și să fie accesibilă tuturor departamentelor.

Informațiile generate de banca de date stradală ar trebui să ofere un instrument de luare a deciziilor pentru întreținerea, renovarea și planificarea proiectului și să sprijine autoritățile publice în activitatea zilnică.

Soluția

În cadrul serviciilor locale infra3D, Glarus North poate crea o imagine de ansamblu a infrastructurii profesionale și foarte precise pe parcursul a 200 km de drum, deoarece întreaga rețea rutieră a regiunii fuzionate a fost traversată de vehiculul de digitalizare al iNovtias.

Serviciul bazat pe web permite ca baza de date imagine să fie accesată oricând, în orice departament, direct de la locul de muncă. Numeroasele decizii interne se fac mai rapid pe baza datelor detaliate. Utilizând infra3D, furnizorii externi de servicii și specialiștii pot fi consultați și contractați.Gestionarea infrastructurii rutiere a municipiului este mult mai eficientă cu infra3D Local comparativ cu măsurarea normală.

Configurație individuală

Combinația serviciilor infra3DLocal cu o aplicație de gestionare a drumurilor oferă fundația optimă pentru managementul de întreținere a valorii. Deoarece starea drumului, intervievată de infra3D și conform standardelor SIA & VSS, este mapată în aplicația specializată. Pe această bază, pot fi dezvoltate, prezentate și simulate măsuri și planuri financiare.

Utilizare versatilă

Departamentele de trafic și mediu, impreuna cu cei de la planificarea utilizării terenurilor și ingineria structurală utilizează, de asemenea, serviciul infra3D. În timp ce departamentele de trafic și mediu pot verifica conceptul general de trafic, departamentele de utilizare a terenurilor și de inginerie structurală efectuează analize de schimbare, măsurători de distanță și multe altele.

În concluzie: eficiența costurilor și a timpului

Serviciul infra3D permite autorității locale a Glarus North să sporească considerabil eficiența vizualizării, evaluarea condițiilor și gestionarea infrastructurii rutiere. Numai în domeniul vizualizării spațiului stradal și a evaluării condițiilor, au realizat o reducere de 30% a costurilor în comparație cu măsurarea normală. Economiile suplimentare, prin aplicarea și utilizarea în curs, sunt în curs de cuantificare.

Simplificarea prin utilizarea intuitivă a serviciului infra3dLocal și eficientizarea în zona comunicării și cooperării va aduce economie de timp.

Balthasar Zopfi
În domeniul vizualizării spațiului stradal și a evaluării condițiilor, utilizând aplicația Web din infra3DLocal, am realizat o economie de cost de aproximativ 25-30%. Ca si o adaugire la reducerea de cel puțin 30% comparativ cu verificări la fața locului, departamentele de întreținere a valorii infrastructurii, trafic, mediu și inginerie structurală,a adaugat inca o valoare decisivă prin informațiile suplimentare oferite cu ajutorul imaginlor 3D. În toate domeniile, infra3DLocal poate îmbunătăți considerabil comunicarea și cooperarea și poate simplifica numeroasele procese de lucru.
Balthasar Zopfi, șeful departamentului pentru proiecte, întreținerea valorii infrastructurii, autoritatea locală a Glarus Nord

Curios? Vrei să colaborăm? Contacteaza-ne!

+41 56 552 05 70

info@inovitas.ch

Studii de caz
Cantonul din Aargau își aduce întreaga rețea de drumuri din canton pe ecran
infra3DCity pentru orașul Berlin
Planuri precise de planificare și planificare pentru Basler & Hofmann AG