Fiți la fața locului!

3D - georeferențiată - rezoluție înaltă

Portofoliul de produse - Prezentare generală

Serviciul unic infra3D de la iNovitas aduce sistemele de infrastructură (sau coridoarele de infrastructură) în locul dvs. de muncă la o rezoluție înaltă, georeferențiată și în trei dimensiuni. Aplicațiile nostre pe web sau pe mobil vă facilitează monitorizarea și analizarea eficientă a infrastructurii dvs. oricând și oriunde vă aflați.

Serviciul infra3D vă permite, de asemenea,la un preț avantajos, să vă conectați la un sistem geoinformatic (GIS) existent.

Faceți clic aici pentru mai multe videoclipuri iNovitas.

Este pur și simplu mai eficient

infra3D vă face viața de zi cu zi mai eficientă: Aplicația nostră pe web sau pe mobil vă permite să utilizați în orice moment baza de date 3D a imaginilor georeferențiate direct de la locul de muncă sau când sunteți afară.

infra3D vă permite să efectuați studii virtuale, evaluări și să harta, de exemplu, infrastructura stradală. Vă salvează munca pe teren și crește eficiența organizației dvs.

infra3D ușurează gestionarea și actualizarea informațiilor. Orice distanță sau suprafață poate fi înregistrată pur și simplu, obiectele sau deteriorările sunt mai simplu de cartografiat, iar datele din sistemele de informații geografice (GIS) pot fi interpretate mai bine. Acest lucru vă permite să vă planificați, vizualizați și să prezentați proiectele dvs. de construcție mai eficient. Serviciul infra3D proiectează, de asemenea, gestionarea întreținerii și face ca întreținerea operațională să fie mult mai eficientă.

În concluzie: baza de date 3D imagine georeferențiată de la iNovitas vă economisește timp și bani.

Mai precis

Cele mai moderne vehicule echipate cu tehnologie de imagistică stereo și tehnologie de navigație traversează rețelele rutiere sau feroviare relevante care generează secvențe de imagini unice 3D foarte precise și georeferențiate. Principalul avantaj al produsului nostru este precizia incredibilă cu care generează date imagistice tridimensionale. Precizia de măsurare a bazei de date a imaginilor este de 1 cm - un record mondial!

Mai multă flexibilitate / mai multe posibilități

infra3D este foarte versatil. Configurațiile sale specifice unui sector,cât și  individuale satisfac întotdeauna necesitățile dvs. Ca rezultat, veți avea o imagine de ansamblu asupra configurațiilor individuale de servicii specifice sectorului.

Faceți clic aici pentru mai multe videoclipuri iNovitas.

 

Curios? Vrei să colaborăm? Contacteaza-ne!

+41 56 552 05 70

info@inovitas.ch

Studii de caz
Cantonul din Aargau își aduce întreaga rețea de drumuri din canton pe ecran
infra3DCity pentru orașul Berlin
Planuri precise de planificare și planificare pentru Basler & Hofmann AG